zondag 7 oktober 2012

Sunny sunday

Gister was echt een toffe dag. Drievliet was geslaagd! Begon met regen, parapluutje mee, natte billen in de attracties. Maar al snel brak het zonnetje door (en werd het wat drukker in het park). Zoon heeft het erg naar zijn zin gehad. Doordat het zo rustig was, konden we blijven zitten in attracties (er stond toch geen rij). Ik heb gegild in de achtbaan en wildwaterbaan (mem niet zo gillen, zei zoon steeds). Hieronder wat foto's van ons dagje. We zijn er van half 11 tot 4 geweest. Mooie dag! 'S avonds bij schoonouders gegeten. Zag ik gisteravond nog verslag van Into the great wide open. Lijkt me gaaf festival! Misschien volgend jaar :)

Vandaag al weer een klus er op zitten. Vuilniszakken met meisjeskleding (ja weer nieuwe!) gesorteerd. Eerste was draait al weer. Doel van vandaag: woonkamer ruim en leeg!

En hier de foto's... Lekker door elkaar gehusseld. Fijne zondag! Wat ga jij doen?

(Prins op het witte paard - zoon voor de Griezelbus! - in het reuzenrad - als geketende gevangene - en bewijs van het zonnetje en de stralend blauwe lucht! - en de meisjeskleding gesorteerd)

4 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat jullie zo'n leuke dag gehad hebben! Gave foto's, hoor. Was de kleine meid niet mee? Ik zit nog in m'n ochtendjas, heb weer een muur getext met die fijne ineenkeerdekkendemuurverf NOT! maar goed, heb daarna lekker gedouchet en geluncht en ben nu klaar voor de rest van de zondag, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het stralende gezichtje is getuige van de gezellige dag.
  Leuk :)
  Succes met het sorteren en opruimen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kleine meid was bij Oma afgezet en heeft een leuke dag gehad met haar tante en nichtje die haar mee hadden genomen naar Monkey Town waar toch iets meer te doen was voor haar leeftijd.

  BeantwoordenVerwijderen