zaterdag 1 september 2012

# 118 - Goede daden

Vanmiddag met zoonlief naar een kinderboerderij geweest in Drachten. Waar ze niet alleen dieren en speeltoestellen hebben, maar ook een indoor speelhal, een verkeerspark, een reptielenhuis, en een natuurpad waarbij je door een stukje bos loopt. En dat allemaal voor 4 euro pp. Zoonlief had dit verdiend doordat hij 9 stickers had verkregen door 9 dagen droog te zijn geweest. Hij heeft het de afgelopen maanden moeilijk gehad met zindelijkheid overdag. Vandaar deze training. We doen er binnenkort weer een. En daarna mag hij weer zelf.

En wat betreft de goede daden. Ik heb allemaal dozen kleding doorgespit. Winterjas zoon, Unox mutsen, Chocomel muts, overige mutsen, sjaals en wanten. Alles wat te klein was of niet mooi, ging naar het Leger des Heils. En we namen meteen het tasje van de vorige blog mee.

Verder bleek er nog een doos te staan vol met truien, shirts en een enkele broek, allemaal voor zoonlief. Alles gepast, het grootste gaat (na een fris wasje) zijn kast in. Een aantal dingen liggen al weer in LdH tasje nummer drie. En er waren nog enkele kledingstukken iets te groot.

Al met al betekend dit dat zoonlief klaar is voor de winter (op hemden, schoenen en een winterjas na) en dat de rest (gelukkig!) niet gekocht hoeft te worden. :-)

Geen foto's dit keer, die laat ik zien als alles gewassen is. Fijne zaterdagavond!

Update zondag: zie foto, dit bleek nog in de dozen te liggen voor zoonlief. Verder nog 7 vesten/truien die nog moesten drogen en een broek. Bleek ook nog veel broeken in z'n kast te liggen die hij nog prima past. :-)

1 opmerking:

  1. Leuk is dat, van die verrassingen in je eigen kast. Had een keer van een medeblogster een hele doos kleertjes voor zoontje gekregen waarvan toen veel te groot. Toen zoontje opeens overal uitgegroeid was kwam ik die doos tegen, hij was meteen weer bijna klaar voor een seizoen. Dat zijn leuke verrassingen :)

    BeantwoordenVerwijderen