woensdag 20 juni 2012

# 91 - We/ze zijn er!

Gisteravond de eerste nacht doorgebracht in ons nieuwe huis. Vanuit mijn werk geen moment stil gezeten, half 11 zaten we tussen de zooi uit te puffen. Nog even The Shield gekeken (ons nieuwe dingetje sinds we het 'niet zo leuke' einde van Lost zagen).
Vanochtend gewekt door de zon op mijn gezicht, om 5 uur 's ochtends O_O (gordijnen kopen, check....?)

Vanmiddag vrij genomen, vriendlief zou naar zijn zus om haar te steunen bij de bevalling van haar tweeling, maar nog voordat hij vertrok belde ze al met goed nieuws: zowel zoon als dochter waren er al! Dus vriendlief snel in de auto richting het Gooi, en ik puinruimen.

Kids speelden heerlijk buiten, zomer! En de was droogde supersnel buiten (eindelijk buiten drogen! Eerst zitten klooien om waslijn op te hangen en bij de tweede was knapte hij helaas..)

Toch nog even met de kids naar de speeltuin geweest en daarna weer verder. Ik gooi hieronder wat foto's neer, nog niets is af. Maar het was VOL hier. Gister toilet en badkamer gepoetst en eigen gemaakt, nieuwe douchekop en wcbril (lila) bij Lidl gekocht en bevestigd (bedankt voor de tip nog!)

Vandaag opgeruimd, glazen en borden uitgepakt, afgewassen en opgeborgen. Her en der spullen op de 'juiste' plekken gelegd (lees: juiste kamer/hoek). En nu ben ik wederom kapoetski. Roseetje erbij, laptop aan en zo ff serie (Grey's Anatomy, Private Practice, Glee, geen idee) kijken...

5 opmerkingen:

 1. Heerlijk. Het mag dan een hele hectische tijd zijn, verhuizen heeft ook zeker wat. Er zit nog geen sleur in en alles is nieuw. Geniet van de ruimte voor jou en je gezin en neem de tijd om alles zijn eigen plekje te geven. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Komt helemaal goed. Nog even doorbijten....!!! Het huis wordt straks echt een fijne plek.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je over bent! gefeliciteerd met je nieuwe huis.
  Nu niet alles klakkeloos in de kast zetten, maar meteen van de gelegenheid gebruik maken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gave keuken!! Het kost 'even' wat energie, maar daarna.... Genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om te lezen dat je mijn tip over n nieuwe wc bril kopen een goed idee vond! Enne: geen dank, graag gedaan hoor!

  BeantwoordenVerwijderen