zondag 27 mei 2012

# 86 - Winterkleding

Vanochtend alle winterjassen, sjaals, wanten en mutsen van de kinderen in een doos gestopt. Ik vond nog een Fleece jas van mij die ik op mp ga aanbieden, en de komende dagen ga ik alle winterkleding langzamerhand opruimen. Met dit weer mag dat wel! En dan ga ik langzamerhand, relaxt blijvend, alles opruimen wat ik tegen kom. Iemand nog dozen over?

11 opmerkingen:

 1. Ja hoor, hier nog dozen over ;) alleen een beetje ver sturen naar Fryslan. Ik ben dus niet de enige die zijn winter/zomerkleding nog niet had omgeruild...
  Hoe moet ik je blog naam trouwens lezen? 'Pip ruimt op'? Mijn Fries is niet zo best. ;)
  Fijne Pinksteren.
  Ps: Ik moet hier steeds een security code intypen bij een reactie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed dat je het zegt, gooi ik meteen die code er uit, vind ik zelf heel irritant namelijk.

   De naam is eigenlijk Dat rommmet op, wat betekent, dat ruimt op. Pip is mijn afkorting voor Poison Ivy Project, ik begon in het engels te bloggen, was niet zo'n succes. Mijn internetnaam is al jaren Poison Ivy, maar sinds een paar jaar ben ik fryskmemke :D

   Zo even een snelle uitleg haha.
   En eerlijk gezegd, twee weken geleden liep ik nog in winterjas (dunne, dat wel), omdat ik het 's ochtends nog zo koud vond.

   Verwijderen
 2. Bdeankt voor de uitleg. Rest mij nog de vraag waarom je 'vergiftigde klimop' heette!? Vast een naam van een band..? Of is dat ook weer een hele uitleg? ;) Als je het wilt uitleggen hoor. Zelf zie ik ivy soms als poison, puur omdat toen we ons huis kochten we een hele overwoekerde klimophaag hebben moeten platmaaien. Pfft. Mijn vriend kreeg er ook uitslag van op zijn armen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja, ik was helemaal weg van de film Poison Ivy, met Alyssa Milano. Vandaar de naam.

   Verwijderen
 3. Lekker hè, dat de winterkleren ingeruild worden. Ga ik inderdaad ook doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb een nieuwsgierige vraagje: was jij de jassen, wanten etc ook voor je ze opbergt? Ik doe dat nl. wel..... Dan komen ze fris in kast of doos en zijn ze in t najaar direct te dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik was alles voor het wordt opgeborgen. Gaan ze lekker fris de doos in.

   Verwijderen
 5. Aha, bedankt voor je reactie. Ik dacht dat ik het te goed deed, maar gelukkig doe jij het ook zo! En mijn complimenten voor de tekst van Sanne Wallis de Vries! Zo treffend (maar soms ook heel lastig!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik vind het zo'n goede tekst, maar erg lastig ook om na te leven. Ik ga hem op een mooi papiertje schrijven en op mijn koelkast hangen. Zie ik het elke dag :-)

   Verwijderen
 6. Is hier dit weekend ook gebeurd, alle winterspullen gewassen en opgeborgen!
  Het was er fantastisch weer voor hé...
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen