zondag 29 april 2012

# 68 - Rommelbank

 Dit keer gaat alle eer naar vriendlief, die uit zichzelf begon met opruimen, dankjewel schat!

Drama plek: de rommelbank in de computerkamer.

Wij zeggen graag ja als mensen aankomen met spullen die ze zelf kwijt moeten, zo ook bij de bank waar deze blog over gaat. Hij heeft een poosje in de woonkamer gestaan, terwijl onze huidige bank in de computerkamer stond. Daarna is het weer omgeruild. En nu wordt ie al geruime tijd gebruikt als opslagplaats voor spullen die we even kwijt moeten. Ik heb geen voorfoto, behalve een half stukje bank vanuit een eerdere blog.
Dit was de knutselkast voordat ik hem aanpakte in blog nummer zoveel, en daarvoor zie je dus een stukje van de gevreesde bank. De worst hebben we laatst al opgeruimd. Daaronder lagen tekeningen van zoonlief, papieren van vriendlief, papieren van mij, boxkleed, nog een hele hoop andere zooi.

Vriendlief heeft alles opgeruimd, weggedaan wat weg kan. De tekeningen mag ik nog even uitzoeken, ik denk dat we die voorlopig maar op de slaapkamer van de kinderen hangen. De bank is nu leeg, en het hoekje ook. Hoeft alleen nog maar de bank naar de sloop gebracht te worden.

Kapotte bank ook nog

Leeg hoekje!

Klus geklaard!

Kinderen spelen zoet! (voor 5 minuten)
We hadden nog een groot stuk karton achter de bank staan, deze leggen we wel eens over de vloer zodat de kinderen hem vol kunnen tekenen. Op de achterkant staat al een groot piratenschip getekend, en nu een nieuw schip erbij met een brandend gebouw en scooters... of zoiets... 

5 opmerkingen: