zaterdag 21 januari 2012

# 13 - Spelcomputers en kabels

Dus dan is de administratie opgeruimd, en dan wordt het tijd voor de volgende logische stap. De spelcomputers opruimen (uit het zicht!) en de kabels van dat alles labellen.

Dit is hoe het ooit nette hoekje er eerst uit zag:

De spelcomputerhoek

Ik heb het kastje gestofzuigd, gesopt en gedroogd, en daarna alle apparaten losgekoppeld. Leuk werkje hoor... Aan de stekkeruiteinden een labeltje gedaan met daarop de naam van het apparaat, ook labeltjes aan de uiteinden van de audiostekkers (die 3 koppige dingen). En toen puzzelen... Hoe komt het in de kast te staan.

Wij hebben naast de televisie een grote stekkerdoos liggen, zo een met een grote aan/uit knop. Daar zaten voorheen alle stekkers in, onnodig! Want elke keer als je hem aanklikt, vliegen alle apparaten aan, en dat terwijl je bijvoorbeeld alleen tv wilt kijken. Dus er zitten nu 3 stekkers standaard in, tv, digitenne en dvdspeler, Die van de spelcomputers liggen ernaast, gelabeld en al. En dat zijn er heel wat... Poeh. Ik heb nooit iets met spelcomputers gehad, maar Remco wel. We hebben nu een Wii, een Playstation 2 en een Nintendo (een ouwe, heeft ie laatst via Marktplaats gekocht). Ik ben benieuwd of hij een beetje tevreden is met het resultaat:


De spelcomputers staan er netjes bij!
Netjes toch? Het enige wat nog ontbreekt is de plank die er in hoort te liggen, als we die zouden hebben, dan is het toch iets handiger. Maar voor nu ben ik erg tevreden. :D

Tadaaaa!!!
En daar is mijn mooie kattenbeeld ook weer, die staat er ook weer vrolijk bij.


En zoonlief had ook even opgeruimd :D
En dit heeft zoonlief nog even opgeruimd, goed van hem! (de My little Ponies zijn van mij van vroeger).

2 opmerkingen:

  1. Ziet er weer goed uit... Misschien kan vriendlief een nieuw plankje voor je maken? En het virus slaat dus over: altijd fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We gaan het vragen. :P Het zou handig zijn. Al is hij niet zo handig met planken, maar met timmermannen in de familie moet dat helemaal goed komen.

      Verwijderen